GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη για ρευστότητα και "μαύρη" τρύπα

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντικείμενο της συνάντησης ήτ...

Συνάντηση Τσίπρα – Βαρουφάκη για ρευστότητα και

Με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ρευστότητα και η "μαύρη" τρύπα στο πρωτογενές πλεόνασμα.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι μισθοί και συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου και στις αναφορές για πρόβλημα ρευστότητας στη χώρα. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αναφέρει και σε αυτή την κατεύθυνση λαμβάνονται μέτρα για την τόνωση της ρευστότητας του δημοσίου.

Σε ό,τι αφορά στη "μαύρη" τρύπα στο πρωτογενές πλεόνασμα που εντόπισαν οι έλεγχοι των τεχνικών κλιμακίων στους πρώτους ελέγχους η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές ότι δεν προτίθεται να λάβει κανένα υφεσιακό μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση