GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ στο Βερολίνο - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβέρνηση ζήτησαν σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής να ανοίξει η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα. Φαίνεται ό...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ στο Βερολίνο - ΒΙΝΤΕΟ
"Ο Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβέρνηση ζήτησαν σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής να ανοίξει η συζήτηση για το ελληνικό ζήτημα. Φαίνεται ότι η απάντηση είναι αρνητική από τους άλλους ηγέτες" είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
"Παραπέμπουν την Ελλάδα στις συζητήσεις της με τους θεσμούς και τα τεχνικά κλιμάκια και στο Eurogroup το οποίο είναι αρμόδιο, όταν ολοκληρωθούν αυτές οι συζητήσεις, να καταλήξει σε αποφάσεις για την επόμενη μέρα" πρόσθεσε.
"Επομένως, οδηγείται ο κ. Τσίπρας, όπως είχε οδηγηθεί θυμίζω ο κ. Σαμαράς λίγο μετά την εκλογή του το 2012, στο Βερολίνο, σε συνάντηση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με την κυρία Άγκελα Μέρκελ" ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Δείτε το βίντεο του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση