GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετατρέψτε το πάθος σας για την τεχνολογία σε επικερδή επιχείρηση

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, για να μην το κάνεις αγγαρεία, αλλά και για να το κάνεις καλά. Εάν πάλι είστε εγκλω...

Μετατρέψτε το πάθος σας για την τεχνολογία σε επικερδή επιχείρηση

Το σημαντικότερο πράγμα είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις, για να μην το κάνεις αγγαρεία, αλλά και για να το κάνεις καλά. Εάν πάλι είστε εγκλωβισμένοι σε μια εργασία ή σε ένα επάγγελμα που δεν αγαπάτε και όμως το κάνετε για βιοποριστικούς λόγους, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να χαράξετε τη δική σας επαγγελματική πορεία στον κλάδο που πραγματικά σας ταιριάζει… την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Η Τεχνολογία και συγκεκριμένα το Internet, αναπτύσσεται όσο ελάχιστοι κλάδοι, παράλληλη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έχει επιφέρει μια επανάσταση στον κόσμο των υπολογιστών και των επικοινωνιών όσο τίποτα άλλο μέχρι σήμερα. Στην καθημερινότητά μας βλέπουμε πως η χρήση του Διαδικτύου γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής μέσα από τα smartphone & τα tablet Ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile applications για να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και να κάνουν τις αγορές του. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών [πάνω από το 60 %] προτιμά πλοήγηση μέσα mobile applications!

Η CLICKGATE, η νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την δική σας επιχείρηση και να μπείτε στην πιο ανερχόμενη αγορά, αυτή των Mobile Applications.

Διαβάστε περισσότερα στο clickgate.net...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση