GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση ντουλάπα: Ώρα για ξεσκαρτάρισμα!

Μάλλον όλοι θα ξέρετε εκείνο το τραγουδάκι που λέει «ήθελα στη ντουλάπα μου να υπάρχει μία τάξη/ ήθελα στη ντουλάπα μου να γίνεται χαμό...

Επιχείρηση ντουλάπα: Ώρα για ξεσκαρτάρισμα! Μάλλον όλοι θα ξέρετε εκείνο το τραγουδάκι που λέει «ήθελα στη ντουλάπα μου να υπάρχει μία τάξη/ ήθελα στη ντουλάπα μου να γίνεται χαμός». Το κακό είναι ότι στον χαμό δεν βρίσκεις ποτέ αυτό που θέλεις και ακόμα και όταν καταφέρεις να το βρεις θα είναι σε τέτοια κατάσταση που καλύτερα να μην το φορέσεις ... Αφού λοιπόν έχουμε εμμέσως τεκμηριώσει ότι η αναρχία στην ντουλάπα δεν οδηγεί πουθενά, θέλετε να δούμε τρόπους που μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο πρακτική και πιο εμφανίσιμη;

Το πρωί για να ντυθείτε είναι μια δοκιμασία και η μέρα σας ξεκινά με όλες αυτές τις στιγμές, που κοιτάζετε με πονεμένο βλέμμα το χάος και τα νεύρα σας να χτυπούν κόκκινο, μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Πείτε «τέρμα» !

Ναι όλοι θα θέλαμε να είχαμε μία γκαρνταρόμπα σαν αυτή της Carrie Bradshaw. Αλλά, προφανώς, δεν είναι η περίπτωση της πλειοψηφίας μία τέτοια ντουλάπα. Αφήστε που η ζωή μας δεν είναι σήριαλ. Ωραία η ονειροπόληση, ελάτε στη πραγματικότητα και αντικρίστε τη δική σας ντουλάπα.

Έχετε μια ντουλάπα γεμάτη από παλιά ρούχα που απλώς πιάνουν πολύτιμο χώρο, που δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού τα βρήκατε; Αν η απάντηση είναι ναι, ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος. Αναρωτηθείτε:

Τι αίσθημα σας προκαλεί; Μήπως η ντουλάπα σας, σας κάνει να αισθάνεσθε συγκλονισμένοι, ένοχοι ή λυπημένοι; Αν ναι, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή, η ντουλάπα σας δεν χρειάζεται να έχει αυτή την επίδραση επάνω σας.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που φορέσατε αυτό το ρούχο; (πρόκειται για μία ερώτηση που θα πρέπει να γίνεται για κάθε ρούχο); Αν η απάντηση είναι «περισσότερο από ένα χρόνο ίσως ήρθε η ώρα να του πείτε αντίο.

Τι έχει μεγαλύτερη αξία, το αντικείμενο ή ο χώρος που πιάνει; Εάν η απάντηση είναι το τελευταίο ξέρετε τι να κάνετε.

Ταιριάζει στο Style σας; Τα ρούχα σας τα υπαγορεύει το στυλ σας; Είχατε το ίδιο στυλ την τελευταία δεκαετία, οπότε αυτό εκπροσωπείται στην ντουλάπα σας; Ίσως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Πηγαίνετε για ψώνια, κοιτάξτε πρώτα στις βιτρίνες για να δείτε τι στυλ επικρατεί και που να στρέψετε την προσοχή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να «εφεύρετε» εκ νέου τον εαυτό σας ώστε να αντικατοπτρίζει το ποιος είστε τώρα.

Ο θησαυρός;

Αν έχετε μερικά πράγματα που είστε συναισθηματικά δεμένοι ή είναι ένα είδος «θησαυρού», να τα κρατήσετε. Πότε δεν ξέρετε πότε είναι η ώρα να ξαναβγούν στην επιφάνεια.

Το δύσκολο μέρος είναι τώρα και μπορείτε να πάρετε κάποιο χρόνο για να οργανώσετε τη νέα ντουλάπα σας με έναν τρόπο που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε κατηγορίες για τις θέσεις. Θα είναι , το χρώμα, το στυλ; Επίσης θα πρέπει να οργανωθείτε ως προς το αν χρειάζεστε extra αποθηκευτικούς χώρους, αρωματικά υλάπας, ή ίσως ακόμη και πάει τόσο μακριά ώστε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με κάποια από εκείνες τις υπεροχές κρεμάστρες που έχετε επιθυμήσει.

Άρα μήπως το σαββατοκύριακο να αποφασίσετε να το κάνετε; Να βάλετε δυνατά τη μουσική και αρχίσετε να πετάτε; Αλλά μην ξεχνάτε την ανταμοιβή σας! Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε τη ντουλάπα σας, θα χαμογελάτε με το αποτέλεσμα.

Σκεφτείτε πόσοι άποροι θα μπορέσουν να ντυθούν με τα ρούχα που εσείς κρατούσατε χωρίς λόγο τόσο καιρό;

Πηγή: k-mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση