GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έχει εξαφανιστεί ο Πούτιν...

«Ο Πούτιν είναι σοβαρά άρρωστος ή μήπως έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς;», διερωτάται ο γερμανικός Τύπος, δίνοντας μία άλλη διάσταση στην...

«Ο Πούτιν είναι σοβαρά άρρωστος ή μήπως έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς;», διερωτάται ο γερμανικός Τύπος, δίνοντας μία άλλη διάσταση στην εξαφάνιση του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου από την δημόσια ζωή τις τελευταίες ημέρες.
Επικαλούμενα φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, δημοσιεύματα γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η νεαρή ερωμένη του Πούτιν και κατά 30 χρόνια μικρότερή του, Αλίνα Καμπάεβα, έφερε στον κόσμο άλλο έναν καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γέννηση του μωρού έγινε μακριά από την πατρίδα του Πούτιν, σε κλινική της Ελβετίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Πούτιν φέρεται να συνόδευσε την αγαπημένη του Αλίνα για να γεννήσει το τρίτο μωρό τους. Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έχει ήδη χαρίσει στον Πούτιν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η απουσία του Ρώσου προέδρου από τον δημόσιο βίο τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχύσει τις φήμες περί σοβαρής ασθένειάς του. «Τι έχει ο Ρώσος πρόεδρος;», διερωτώνται πολλές ρωσικές εφημερίδες υποχρεώνοντας το Κρεμλίνο να πάρει θέση για το θέμα.

Στις ερωτήσεις των Ρώσων δημοσιογράφων: «Είναι σοβαρά άρρωστος; Έχει καρκίνο;», ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, φανερά ενοχλημένος, έσπευσε να διαψεύσει τις «ανοιξιάτικες τρέλες» όπως χαρακτήρισε τις διαρροές από το Καζακστάν- όπου ο Πούτιν ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί σήμερα για συνομιλίες με την ηγεσία της χώρας. Αξιωματούχος του Καζακστάν είχε δηλώσει πριν από τέσσερις ημέρες στο Reuters ότι, η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου στην Αστανά αναβάλλεται γιατί ο Πούτιν οικουρεί.

Μετά την διάψευση του Κρεμλίνου, κυκλοφόρησαν στα social media φήμες ότι εκτός από τον Πούτιν, έχει εξαφανιστεί από τις 6 Μαρτίου και η αγαπημένη του, Αλίνα Καμπάεβα. Συνδυάζοντας την απουσία Πούτιν με την εξαφάνιση της Καμπάεβα, ο γερμανικός Τύπος, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές, ισχυρίζεται ότι το Κρεμλίνο έχει γεννητούρια...

Σύμφωνα με πληροφορίες της ελβετικής εφημερίδας "Corriere de Ticino", το ζεύγος απέκτησε κοριτσάκι.

Μόλις άρχισε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου η πληροφορία ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε για μία ακόμη φορά πατέρας , η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα από την προεδρική κατοικία, κοντά στη Μόσχα, με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας να υποδέχεται τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γιατσεσλάβ Λεμπέντεφ." Άρα, ο Πούτιν επανεμφανίστηκε; Έτσι φαίνεται", σχολιάζει o ξένος Τύπος τα πλάνα που μετέδωσε το Κρεμλίνο απεικονίζοντας τον Πούτιν στη ρωσική πρωτεύουσα. Από τις 5 Μαρτίου έχει να εμφανιστεί δημοσίως ο Ρώσος πρόεδρος, η "εξαφάνιση" του οποίου τροφοδότησε ποικίλα σενάρια: αρχικά περί ασθένειάς του και, εν συνεχεία, περί πατρότητας.

Κι ενώ το Κρεμλίνο προσπαθεί να πείσει την διεθνή κοινότητα ότι ο Πούτιν είναι στη Μόσχα και όχι στην Ελβετία, όπου η αγαπημένη του Αλίνα φέρεται να γέννησε τον καρπό του έρωτά τους, ξένα δημοσιεύματα δίνουν πληροφορίες για την μαιευτική κλινική "Sant' Anna" στην Ελβετία.

"Η μαιευτική κλινική "Sant' Anna" , κοντά στο Λουγκάνο, είναι παγκοσμίου φήμης", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" προσθέτοντας πως την έχουν επισκεφθεί πολλοί πλούσιοι Ρώσοι. Και μάλιστα στην ιστοσελίδα της ελβετικής κλινικής , οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην ρωσική γλώσσα", επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.
Η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro" υποστηρίζει ότι , το 2009, στην μαιευτική κλινική "Sant' Anna" γέννησε η κόρη του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,Μπάρμπαρα.

"Πριν από έξι χρόνια, η θυγατέρα του Mπερλουσκόνι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι τον Εδουάρδο", γράφει η γαλλική εφημερίδα και προσθέτει: " Το μεγάλο πλεονέκτημα της ελβετικής κλινικής , εκτός από το ότι διαθέτει τους καλύτερους γυναικολόγους , είναι ότι βρίσκεται μακριά από τη Μόσχα και τα ρωσικά ΜΜΕ , ειδικά στην περίπτωση που αφορά ένα ευαίσθητο θέμα: την προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου. Για την "Bild", συγκεχυμένος παραμένει ο αριθμός των παιδιών που έχει αποκτήσει το ζευγάρι Καμπάεβα- Πούτιν. Τα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι o Bλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά με την Καμπάεβα. Το 2009 απέκτησε τον γιο και τρία χρόνια αργότερα, την κόρη.
Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλα δημοσιεύματα που γράφουν ότι, το μωρό που γέννησε στην Ελβετία η Αλίνα, θα είναι το πρώτο τέκνο τους.
Υπενθυμίζεται ότι, ο πρόεδρος της Ρωσίας χώρισε με την σύζυγό του, Λουντμίλα, στις αρχές του 2014 και η ανακοίνωση ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο, έγινε μπροστά στις κάμερες. Λουντμίλα και Πούτιν έχουν δύο κόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση