GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος - Στην αστυνομία οι δύο “μαϊμού” φαντάροι

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί οι δυο νεαροί που προσέβαλαν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εισβάλλοντας ως “φα...

Βόλος - Στην αστυνομία οι δύο “μαϊμού” φαντάροι

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί οι δυο νεαροί που προσέβαλαν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εισβάλλοντας ως “φαντάροι” στη συνεδρίαση της προηγούμενης Δευτέρας, προκειμένου να αφήσουν το τηλέφωνό τους για τη δημοτική σύμβουλο που κάνει καλό σεξ, όπως είπαν.

Πρόκειται για δυο νεαρούς 20 και 24 ετών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενοι από τον δικηγόρό τους και παραδέχθηκαν ότι είναι οι δράστες του περιστατικού.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, υποστήριξαν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο πήγαν μετά από τσιπουράδικο και αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. “Είχα γίνει φέσι” φέρεται να είπε ο ένας από τους δύο.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τα δυο πρόσωπα από προχθές το βράδυ και, μάλιστα, χθες έγιναν έρευνες σε σπίτια όπου εντοπίστηκαν οι δύο στολές παραλλαγής, με τις οποίες εμφανίστηκαν οι δυο νεαροί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση