GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στο θρίλερ: Το "Βιτσέντζος Κορνάρος"... ξεκόλλησε!

Τέλος είχε το απόγευμα η ταλαιπωρία των 227 επιβατών του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Βιτσέντζος Κορνάρος", που αποκολλήθη...

Τέλος στο θρίλερ: Το

Τέλος είχε το απόγευμα η ταλαιπωρία των 227 επιβατών του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Βιτσέντζος Κορνάρος", που αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και με τη βοήθεια του επιβατηγού τουριστικού σκάφους Kasos Princess, από αμμώδη περιοχή του νησιού κοντά στο λιμενοβραχίονα όπου είχε προσαράξει.

Το πλοίο βρισκόταν στο σημείο από προχθές το βράδυ, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι. Μάλιστα, για το λόγο αυτό είχε ζητηθεί η συνδρομή ρυμουλκού σκάφους από τη Μύκονο, που λόγω των ισχυρών ανέμων δεν μπορούσε να προσεγγίσει το νησί και είχε κατευθυνθεί προς την Αστυπάλαια.

Το "Βιτσέντζος Κορνάρος" μετά την αποκόλληση εισήλθε με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού, όπου αποβιβάστηκαν και οι 227 επιβάτες, οι οποίοι με μέριμνα του δήμου θα φιλοξενηθούν σε ξενώνες και ξενοδοχεία.

Στο πλοίο αυτή τη στιγμή διενεργείται τεχνικός έλεγχος από τους αρμόδιους επιθεωρητές του παρακολουθούντα νηογνώμονα και από ιδιώτες δύτες προκειμένου να κριθεί αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση