GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είμαι κεφάτος" λέει ο Αμερικανός πρεσβευτής που μαχαίρωσαν

Ο Αμερικανός πρεσβευτής Μαρκ Λίπερτ δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και κεφάτος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετ...

Είμαι κεφάτος λέει ο Αμερικανός πρεσβευτής που μαχαίρωσαν

Ο Αμερικανός πρεσβευτής Μαρκ Λίπερτ δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και κεφάτος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση των τραυμάτων που υπέστη στο πρόσωπο και στο χέρι έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε εκδήλωση στην κεντρική Σεούλ.

"Είμαι καλά και πολύ κεφάτος! Οι Ρόμπιν, Σέτζουν, Γκρίγκσμπι κι εγώ--πολύ συγκινημένοι από την υποστήριξη", έγραψε ο Λίπερτ στον λογαριασμό του στο Twitter αναφερόμενος στη σύζυγό του, στον νεογέννητο γιό τους και στον σκύλο τους.

"Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να προωθήσω τη συμμαχία ΗΠΑ-Νότιας Κορέας!".

Ο 42χρονος Λίπερτ χρειάστηκε 80 ράμματα για το βαθύ τραύμα στο πρόσωπό του έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι από έναν 55χρονο Κορεάτη, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, στη διάρκεια εκδήλωσης στην νοτιοκορεατική πρωτεύουσα.

Δείτε επίσης:

Τόσα έχει εισπράξει η Γερμανία από την Ελλάδα μόνο από τόκους

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση