GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτά βασανιστήρια σε σκυλιά και στο βάθος… Ευρωπαϊκοί Αγώνες

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, την ώρα που η πόλη ετοιμάζεται να φιλοξενή...

Φρικτά βασανιστήρια σε σκυλιά και στο βάθος… Ευρωπαϊκοί Αγώνες
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, την ώρα που η πόλη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, σε λιγότερο από 100 μέρες.
Το σοκαριστικό υλικό, που δημοσιεύει ο Independent, δείχνει τα φρικτά βασανιστήρια που υφίστανται αδέσποτα σκυλιά, που εκτελούνται, προκειμένου να «βελτιωθεί» η εικόνα της πόλης ενόψει των Αγώνων.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η χώρα βρίσκεται στο στόχαστρο για κακοποίηση ζώων. Και το 2012, λίγο προτού η χώρα φιλοξενήσει το διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και το 2013 είχαν κυκλοφορήσει ανάλογα βίντεο. Ένα από αυτά έδειχνε άνδρες να στοιβάζουν σκυλιά σε βαν και να σκοτώνουν ζώο μπροστά σε παιδιά.
Το βίντεο που δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα, τράβηξε η ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων Γιελένα Σιμακίνα. Ζώα ματωμένα και μια φωτιά στην οποία καίγονται όσα έχουν ήδη πεθάνει.
Το γραφείο του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν αρνείται τις κατηγορίες περί «εκκαθάρισης» πριν από τους Αγώνες και καταγγέλλει ότι το βίντεο είναι «κατασκευασμένο» με σκοπό να δυσφημήσει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση