GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής τρέλανε αυτή την αγωνιστική τον Νίκο Αλέφαντο;

Εγώ δεν στέκομαι σε ονόματα, πάντα έτσι ήμουν στην καριέρα μου. Ποιος είσαι εσύ κύριε, κοροϊδεύεις, πάρε το δελτίο σου και φύγε, πήγαιν...

Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής τρέλανε αυτή την αγωνιστική τον Νίκο Αλέφαντο;
Εγώ δεν στέκομαι σε ονόματα, πάντα έτσι ήμουν στην καριέρα μου. Ποιος είσαι εσύ κύριε, κοροϊδεύεις, πάρε το δελτίο σου και φύγε, πήγαινε παίξε στη …μικτή κόσμου. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις. Το ότι θα πάρει το νταμπλ ήταν δεδομένο εδώ και καιρό, πάντα το έλεγα. Το θέμα όμως είναι να γίνει ο Ολυμπιακός που θέλουμε. Δεν έχει σχέση με την ομάδα του Βαλβέρδε, δεν έχει τα εργαλεία που είχε ο Βαλβέρδε, δεν έχει και την προπονητική φιλοσοφία.
 
Ενώ έκανε ένα γρήγορο γκολ και λέγαμε ότι θα δούμε επιτέλους μπάλα, έπαιξε ένα τέταρτο και μετά κάθισε. Πρώτη φορά ο Αφελάι έφυγε απ΄ έξω, έκανε την κίνηση που πρέπει να κάνει ένας παίκτης σε αυτή τη θέση, τη γύρισε την μπάλα και έκανε το γκολ ο Ολυμπιακός.
 
Δεν έμπαιναν πάλι παίκτες μέσα στην περιοχή. Παρ΄ όλα αυτά έκανε επιτέλους την κίνηση που πρέπει ο Αφελάι και έβαλε το γκολ ο Τσόρι. Όμως δεύτερη φορά δεν το ξανάκανε! Τι πράγμα είναι αυτό, μυστήριο πράγμα.
 
Σιγά-σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο ο Αστέρας και ανέβαινε. Χωρίς να είναι η ομάδα του παρελθόντος, έφτασε κοντά να μας ισοφαρίσει.
 
Διαβάστε όλο το θέμα στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση