GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμία λύση χωρίς εμάς» λένε οι Αλβανοί για το όνομα των Σκοπίων

Την αποκατάσταση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στα Σκόπια, με τη διαμεσολάβηση της διεθνούς κοινότητας κ...

«Καμία λύση χωρίς εμάς» λένε οι Αλβανοί για το όνομα των Σκοπίων
Την αποκατάσταση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στα Σκόπια, με τη διαμεσολάβηση της διεθνούς κοινότητας και την ενεργό συμμετοχή σε αυτόν του αλβανικού παράγοντα της χώρας, ώστε να επιλυθεί η πολιτική κρίση στα Σκόπια, ζήτησε ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, Aλί Αχμέτι.
Παράλληλα ο κ. Αχμέτι διαμήνυσε ότι μέσω του διαλόγου αυτού πρέπει να προκύψει και μία ευρύτερη συναίνεση για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.
«Το DUI θεωρεί ότι ο διάλογος αυτός για την υπέρβαση της πολιτικής κρίσης στη χώρα πρέπει να οδηγήσει και στην επίτευξη μίας ευρύτερης συναίνεσης για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας... Σε αυτό τον πολιτικό διάλογο πρέπει να συμμετέχει υποχρεωτικά και το DUI, διότι καμία λύση για τα Σκόπια δεν μπορεί να είναι βιώσιμη χωρίς τη συμμετοχή της δεύτερης μεγαλύτερης εθνικής κοινότητας στη χώρα» σημείωσε ο κ. Αχμέτι, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του κόμματός του, στα Σκόπια.
Ακόμη, ο αρχηγός του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος στα Σκόπια διαμήνυσε πως η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και η ένταξή της στο ΝΑΤΟ πρέπει να παραμείνουν ψηλά στην ατζέντα των πολιτικών παραγόντων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση