GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τελειώνει" Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλο ο Γεωργιάδης

Δεν αγωνίζονταν στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.  Οι υπεύθυν...

Δεν αγωνίζονταν στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 

Οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημέρωσαν τους Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλο ότι από εδώ και στο εξής θα προπονούνται μόνοι τους και πως δεν υπολογίζονται για τις υποχρεώσεις της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Τα συμβόλαια και των τριών παικτών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ από τον Ιανουάριο είναι σε θέση να συνομιλήσουν με άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. 

Στην περίπτωση του Τζανδάρη είχαν γίνει προσπάθειες από τον ΠΑΟΚ για να υπογραφεί νέο συμβόλαιο αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα καθώς ο παίκτης αρνήθηκε σε μπει σε διαπραγματεύσεις έχοντας λάβει την απόφασή του να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση