GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Μόσχα ο Τσίπρας - Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν

Στη Μόσχα θα βρεθεί τον επόμενο μήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Όπω...

Στη Μόσχα ο Τσίπρας - Συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν

Στη Μόσχα θα βρεθεί τον επόμενο μήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα το Κρεμλίνο απάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας θετικά στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση και το ραντεβού Τσίπρα - Πούτιν ορίστηκε για τις 8 Απριλίου.

Με βάση το αρχικό πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από κυβερνητική αντιπροσωπεία επρόκειτο να μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα στις 9 Μαΐου μαζί άλλους διεθνείς ηγέτες έπειτα από πρόσκληση Πούτιν για συμμετοχή στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τα 70χρονα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Ωστόσο, φαίνεται πως το Μαξίμου επεδίωξε την επίσπευση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον ρώσο πρόεδρο διαπιστώνοντας τις ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες που δημιουργούνται στη χώρα από ευρωπαϊκής πλευράς. Η Αθήνα άλλωστε μετά τις εκλογές δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή της να διευρύνει τις σχέσεις της με τη ρωσική πλευρά στην προσπάθεια αναζήτησης ισχυρών συμμάχων κι εκτός ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση