GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Ενοχλώ Σουλτς και Γκάμπριελ γιατί ψάχνω όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σουλτς κάνει υποδείξεις προς την ελληνική κυβέρνηση για το ποιοι θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση ή όχι. Είναι...

Καμμένος: Ενοχλώ Σουλτς και Γκάμπριελ γιατί ψάχνω όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σουλτς κάνει υποδείξεις προς την ελληνική κυβέρνηση για το ποιοι θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση ή όχι. Είναι η τρίτη φορά. Απέφυγα να απαντήσω. Πιστεύω ότι αυτοί που θα έπρεπε να απαντήσουν είναι οι ευρωβουλευτές», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον Νίκο Χατζηνικολάου και «στον ενικό», αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Μάρτιν Σουλτς.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «η γερμανική κυβέρνηση φέρεται σε αυτή τη κυβέρνηση με ένα τρόπο σαν να δίνει εντολές σε μία χώρα υποτελών και όχι σε μία χώρα εταίρων που έχει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση».

Ο Πάνος Καμμένος, σχολίασε και την επίθεση που δέχτηκε από τον  Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό που ενοχλεί είναι ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει αποφασίσει να μην αφήνει στο απυρόβλητο συμβάσεις οι οποίες έχουν πλήξει σοβαρά την εθνική οικονομία και την Ελλάδα».

«Έχουμε τουλάχιστον τρεις συμβάσεις από την μεριά της Γερμανίας, με γερμανικές εταιρειες, που αποδεδειγμένα στην Γερμανία, υπάρχει δωροδοκία σε Έλληνες αξιωματούχους, πολιτικούς, στρατιωτικούς και στελέχη κυβερνήσεων», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι οι υποθέσεις αυτές συνδέονται με τις επιθέσεις που δέχεται «γιατί οι Γερμανοί πολιτικοί υποστηρίζουν τις γερμανικές εταιρείες».

 

Δείτε το βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση