GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις για Βαρουφάκη: Είμαι… γατάκι μπροστά του - ΒΙΝΤΕΟ

«Με έχει ξεπεράσει και στην τηλεόραση. Εγώ είμαι... γατάκι μπροστά του», είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατ...

Άδωνις για Βαρουφάκη: Είμαι… γατάκι μπροστά του - ΒΙΝΤΕΟ

«Με έχει ξεπεράσει και στην τηλεόραση. Εγώ είμαι... γατάκι μπροστά του», είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Είναι συμπαθέστατος. Με έχει ξεπεράσει και στην τηλεόραση. Εγώ είμαι... γατάκι μπροστά του. Έχει μεγάλη πλάκα. Οι Συριζαίοι, όταν ήμουν Υπουργός Υγείας με κορόιδευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ επειδή έβγαινα συνέχεια στα κανάλια. Και εν πολλοίς είχαν δίκιο. Και τους έκατσε ο Βαρουφάκης που είναι ταυτόχρονα σε τρία ραδιόφωνα, σε δυο τηλεοράσεις και τσακώνεται και στο twitter με κάνα δυο δημοσιογράφους. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο», είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, όμως, πέταξε και τις αιχμές του, σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση: «Όταν πας στην Ευρώπη να πάρεις λεφτά, δεν τσακώνεσαι με όποιον βλέπεις μπροστά σου, κάνεις και λίγη διπλωματία. Ο άνθρωπος αυτός έχει τσακωθεί με όλους τους συναδέλφους του υπουργούς. Δεν είναι τακτική του. Άμα ήταν τακτική θα έπρεπε να έχει κερδίσει και λεφτά. Λεφτά δεν έχει φέρει. Είναι πολύ καλός επικοινωνιακά, είναι χαρισματικός άνθρωπος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης πρέπει να πω ότι κατά βάση θεωρώ ότι είναι πιο κοντά σε εμάς, υπό την έννοια ότι είναι ταγμένος υπέρ του ευρώ, ενώ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και άλλοι που είναι υπέρ της δραχμής. Οπότε υπό αυτή την έννοια, καλύτερα που είναι αυτός σε αυτή τη θέση. Αλλά νομίζω ότι το έχει χάσει».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

2 σχόλια

  1. Εσύ είσαι μόνο γελοίος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aναφαιρετο δικαιωμα του καθενοs να ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ αλλα ο μπουμπουκοs κανει καταχρηση του προνομιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση