GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι αυτή; Η νέα βοηθός του Σλοβάκου πρωθυπουργού που ανάβει φωτιές...

Από τα γυμνά εξώφυλλα στο γραφείο του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, η Μαρία Τροσκόβα Ο Ρόμπερτ Φίκο επέλεξε πριν λίγες ημέρες τη νέα ...


Από τα γυμνά εξώφυλλα στο γραφείο του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, η Μαρία Τροσκόβα
Ο Ρόμπερτ Φίκο επέλεξε πριν λίγες ημέρες τη νέα του προσωπική βοηθό και φαίνεται πως η διαδικασία επιλογής του ήταν κάτι ανάμεσα σε Next Top Model και "Σλοβακία Έχεις Ταλέντο". Γιατί; Μα, επειδή η όμορφη κοπέλα ήταν στο παρελθόν μοντέλο με ιδιαίτερη έφεση στις τόπλες φωτογραφήσεις.
Η Μαρία Τροσκόβα, 28 ετών, ξεκίνησε να δουλεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ έχει στο βιογραφικό της σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, αφού όσο έκανε καριέρα μοντέλου, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. Όπως διαβάζουμε μάλιστα η Τσόσκοβα είχε λάβει μέρος και στα καλλιστεία Miss Universe 2007, ενώ το 2009 φιγούραρε με ελαφρύ (έως καθόλου) ρουχισμό για ανδρικό περιοδικό της χώρας.

Και οι σέξι φωτογραφήσεις της συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή της σε αισθησιακό ημερολόγιο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων για το έτος 2010. "Ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα αγόρια, αλλά ποτέ της δεν κοιμόταν δεξιά και αριστερά. Φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους βαθμούς της. Το μόντελινγκ ήταν απλά ένας τρόπος να βγάζει έξτρα εισόδημα. Είμαι ενθουσιασμένη που πήρε τη δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα είναι εξαιρετική" σημειώνει φίλη της από το πανεπιστήμιο.

Πάντως από την πλευρά της κυβέρνησης προτιμούν να τηρούν σιγή ιχθύος σε ό, τι αφορά το σέξι παρελθόν της νέας στενής συνεργάτιδος του πρωθυπουργού.
"Θα ήταν απίθανο να εξηγήσω στο κοινό ότι η 'φτωχή' Σλοβακία θα πρέπει να αποζημιώσει την Ελλάδα. Να εξηγήσω ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά στους Έλληνες για τους μισθούς και τις συντάξεις τους;" σημείωνε ο Ρόμπερτ Φίκο στα τέλη Φλεβάρη σχετικά με τις ελληνικές διαπραγματεύσεις. Υποθέτουμε πως θα μπορούσε πιο εύκολα να εξηγήσει την... λαμπερή επιλογή για το γραφείο του, παρά το γεγονός πως ενδέχεται πράγματι η όμορφη κοπέλα να έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα (και ακόμη περισσότερα!!)
Πηγή: The Lad Bible

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση