GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινητικό μήνυμα των φίλων: Η μουσική του δεν θα πάψει ποτέ να ηχεί

Μόλις 22 χρονών ήταν ο οδηγός του οχήματος που τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από την πορεία του στην Κηφισίας και καρφώθηκε σε υποκ...

Συγκινητικό μήνυμα των φίλων: Η μουσική του δεν θα πάψει ποτέ να ηχεί
Μόλις 22 χρονών ήταν ο οδηγός του οχήματος που τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από την πορεία του στην Κηφισίας και καρφώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει τραγικό θάνατο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν και ακόμη τρεις κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο νεαρός Α.Τ. που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, εργάζονταν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην Κηφισιά, στην αρχή ως DJ και κατόπιν ως μπάρμαν.

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το μήνυμα των συναδέλφων του στο λογαριασμό του μαγαζιού στο Facebook...

Bronco
Bar · 10,341 Likes
 · 21 hrs · 
H οικογένεια του Bronco Bar είναι από σήμερα πιο μικρή χάνοντας ενα από τα πιο σημαντικά της μέλη. Είναι αδιανότητο να ξεχάσουμε την αξιοπρέπεια, το ήθος, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του φίλου μας. Αντίθετα, το βλέμμα του δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μας και η μουσική του δεν θα σταματήσει ποτέ να ηχεί. Τώρα, η σκέψη, η δύναμη και οι προσευχές εστιάζονται στις 3 μικρές μας αδελφές που δίνουν τη δική τους μάχη. Είμαστε μαζί τους και είμαστε πολλοί. Το Bronco Bar θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.


Την Κυριακή, ο νεαρός δεν εργάζονταν στο bar, αλλά είχε πάει για τα γενέθλια ενός φίλου του. Όταν έφυγε από εκεί συνέβη το δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε υποκατάστημα τράπεζας, που βρίσκεται επί της Κηφισίας 209, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου και ο 22χρονος κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση