GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να δείξει ότι είναι ο Παναθηναϊκός!

Πολλά γεγονότα έχουν συμβεί από τη νίκη του Παναθηναϊκού πριν από δύο Κυριακές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκείνο που μετράει καθαρά ...

Θέλει να δείξει ότι είναι ο Παναθηναϊκός!

Πολλά γεγονότα έχουν συμβεί από τη νίκη του Παναθηναϊκού πριν από δύο Κυριακές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκείνο που μετράει καθαρά αγωνιστικά για το «τριφύλλι» είναι η αφαίρεση των τριών βαθμών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». 

Για αυτό τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του θέλουν να αποδείξουν ακόμη μία φορά πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, νικώντας απόψε και τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Εκτός από την απόφαση που έλαβε ο Σταύρος Κοντονής για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, οι «πράσινοι» ήταν τιμωρημένοι με μία ανάλογη ποινή για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο πριν από δύο εβδομάδες και έτσι και αλλιώς ο αγώνας θα γινόταν χωρίς του κόσμου. 

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν σήμερα έξω από το γήπεδο, καθώς θα πραγματοποιήσουν ειρηνικό συλλαλητήριο και θα μπορούν όσοι βρεθούν σήμερα στο γήπεδο να παρακολουθήσουν έξω από τη θύρα 3 μέσω γιγαντοοθόνης το παιχνίδι. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, το «τριφύλλι» επιθυμεί σήμερα να πετύχει την ενδέκατη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αναστασίου αναμένεται να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Αυτή αφορά τον Ζέκα. 

Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη και Νάνο. 

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τον Πράνιτς και τον Ατζαγκούν (ή τον Ζέκα). Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Πέτριτς, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ και Καρέλης. 

Λίγες πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Μαυρίας, Νίνης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης και Κλωναρίδης. 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση