GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2...

Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη διπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 260.
Το βίντεο προέρχεται από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας και παρουσιάστηκε στη δίκη του Τζοχάρ Τσαρνάεφ ο οποίος κατηγορείται για τις βομβιστικές επιθέσεις.
Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ παρακολουθεί τον Μαραθώνιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού ενώ δεκάδες άνθρωποι χειροκροτούν τους αθλητές που περνούν από μπροστά τους. Η πρώτη βόμβα εκρήγνυται και επικρατεί πανικός ενώ ο Τσοχάρ κινείται ανάμεσα στο πλήθος και πυροδοτεί τον δεύτερο εκρηκτικό μηχανισμό.
Δώδεκα δευτερόλεπτα μετά εκρήγνυται και η δεύτερη βόμβα, ενώ σε άλλο σημείο ο αδελφός του Τζοχάρ, Ταμερλάν, τρέχει μαζί με το πανικόβλητο πλήθος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση