GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταραχή! Ποια βουλευτής (και γιατί) δείχνει το στήθος της στο διαδίκτυο...

H 17χρονη φοιτήτρια από την Ισλανδία Adda Smáradóttir δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου έδειχνε το στήθος της για να διαμαρτυρηθεί κατά ...

H 17χρονη φοιτήτρια από την Ισλανδία Adda Smáradóttir δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου έδειχνε το στήθος της για να διαμαρτυρηθεί κατά της πολιτικής του facebook και του instagram που απαγορεύουν τα "γυμνά καρέ".
Η νεαρή δήλωνε ότι η διαμαρτυρία της έχει να κάνει με τη "διακριτική συμπεριφορά" ως προς την αντιμετώπιση του γυμνού ανδρών και γυναικών και συγκεκριμένα, σε ό,τι έχει να κάνει και αφορά την απεικόνιση του στήθους.
Η φωτογραφία της κοινοποιήθηκε στο Twitter η πολιτική του οποίου είναι πιο "χαλαρή", και η Smaradottir δέχθηκε κριτική για την κίνηση της, ενώ άλλοι έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της.
Στο κίνημα στήριξης της φοιτήτριας πρωτοστατεί πλέον η βουλευτής της Ισλανδίας, Björt Ólafsdóttir, η οποία υποστήριξε δημόσια τη νεαρή και ανάρτησε φωτογραφία στο διαδίκτυο δείχνοντας το αριστερό της στήθος.
Σε άρθρο της στον Independent διεμήνυσε ότι είναι υπερήφανη που λαμβάνει μέρος σε μία τέτοια εκστρατεία γιατί όπως γράφει, "έχω βαρεθεί να βλέπω το γυναικείο γυμνό να λοιδορείται και να γίνεται αντικείμενο επίθεσης". Σημείωσε μάλιστα πως δεν δίνει σημασία στην κριτική που δέχεται και η ίδια από χρήστες του διαδικτύου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Adda Þóreyjardóttir Smáradóttir όπως είναι το πλήρες της όνομα, είναι και πρόεδρος της φεμινιστικής κοινότητας του Commercial College της Ισλανδίας και ανακοίνωσε την θέσπιση της ημέρας "Free the Nipple" στις 26 Μαρτίου, για να δείξει την υποστήριξή της στο κίνημα ενάντια στην λογοκρισία.
View image on Twitter
Þessi er hérna til að gefa börnum að borða. Troðiði því upp í feðraveldið á ykkur.
View image on Twitter
I might be an MP, but that doesn't stop me fighting sexism with my breasts, says @bjortolafs http://ind.pn/1bMiD4R 
View image on Twitter
explodes in Iceland after a woman was attacked online for exposing her own http://bit.ly/1GHhS8S 
View image on Twitter
is back! We reviewed the film based on the movement... it was awful. http://www.vibefilm.co.uk/blog/VKOcySUAANQA78OG/free-the-nipple---review 
View image on Twitter
As goes viral, we dissect the backlash. http://bit.ly/1NlyyT7 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση