GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρυφό ειδύλλιο για Κρουζ-Τραβόλτα!

To αμερικανικό περιοδικό "Star" ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αποκαλύπτοντας το κρυφό ειδύλλιο ανάμεσα στον Τζον Τραβόλτα και τον ...


To αμερικανικό περιοδικό "Star" ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αποκαλύπτοντας το κρυφό ειδύλλιο ανάμεσα στον Τζον Τραβόλτα και τον Τομ Κρουζ πριν από τρεις δεκαετίες.

Μπορεί να έχει ακουστεί κατά καιρούς πως και οι δύο ηθοποιοί είναι ομοφυλόφιλοι, ωστόσο η φαντασία του δημοσιεύματος είναι αχαλίνωτη.

Όπως γράφει το περιοδικό, ο Τζον Τραβόλτα είδε τον νεαρό τότε Τομ Κρουζ και έπαθε εμμονή μαζί του. Το ίδιο είχε πάθει και με άλλους ηθοποιούς, όπως ο Μπραντ Ντέιβις και ο Κρίστοφερ Ριβ.

Τους τελευταίους δύο θέλησε να τους γνωρίσει όταν παρακολούθησε τις ταινίες "Midnight Express" και "Superman" αντίστοιχα.

Όταν είδε πρώτη φορά τον Κρουζ, έβαλε τους ανθρώπους του να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον του ηθοποιού και κατάφερε να κλειστεί ένα ραντεβού σε γαλλικό εστιατόριο.

Χρόνια αργότερα, το 1985, πάντα κατά το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει, Τραβόλτα και Κρουζ πήγαν εκδρομή στο Όρεγκον, όπου πέρασαν μία εβδομάδα πάθους σε εγκαταστάσεις της Εκκλησίας της σαϊεντολογίας, μέλος της οποίας ήταν τότε ο Τραβόλτα και αργότερα έγινε και ο Κρουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση