GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με απείλησαν ότι θα χυθεί αίμα επειδή ερευνούσα την υπόθεση"

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ο νομικός σύμβουλος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωάνινων, Ανδρέας Αθανασόπουλος ο οποίος και δι...

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ο νομικός σύμβουλος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωάνινων, Ανδρέας Αθανασόπουλος ο οποίος και διενήργησε την ΕΔΕ στη Σχολή για το αν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας.

"Στις 12 του μήνα με τη συνεδρίαση του έκτακτου ΔΣ, εμφανίστηκαν κάποιοι συνδικαλιστές από την Αθήνα, που λέγαν ότι εάν θέλετε να χυθεί αίμα δεν θα χυθεί του διευθυντή μας αλλά το δικό σας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος μιλώντας στον Ant1.

Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι "υπήρχε ενδοσχολική βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη" και  τόνισε ότι υπάρχουν καταθέσεις που το μαρτυρούν.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν και πολλά άλλα που έγιναν σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

"Υπάρχουν και άλλα που έκαναν στον Βαγγέλη", υπογραμμίζει και συμπληρώνει: "Τώρα αρχίζει ουσιαστικά η έρευνα η εισαγγελική και δεν θα πρέπει να βγαίνουν στοιχεία από το υλικό"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση