GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει "πάγωμα" του ΕΣΠΑ ο Σταθάκης

«Ανακριβές και εντελώς εκτός θέματος» χαρακτηρίζει δημοσίευμα για ενδεχόμενο πάγωμα του ΕΣΠΑ, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και...

Διαψεύδει πάγωμα του ΕΣΠΑ ο Σταθάκης

«Ανακριβές και εντελώς εκτός θέματος» χαρακτηρίζει δημοσίευμα για ενδεχόμενο πάγωμα του ΕΣΠΑ, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Παράλληλα, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το δημοσίευμα, εξέδωσε ανακοίνωση που υπενθυμίζει ότι πριν 10 μέρες, την 5η Μαρτίου, ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είχε αναφερθεί με ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη στον κίνδυνο να χαθούν κονδύλια του ΕΣΠΑ επισημαίνοντας πως «τυχόν καθυστέρηση της υλοποίησης των προγραμματισμένων δράσεων αλλά και των νέων δομών και διαδικασιών διαχείρισης μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο κονδύλια ύψους 28 δισ. ευρώ, τα οποία διεκδίκησε και πέτυχε η προηγούμενη κυβέρνηση, οδηγώντας σε αδιέξοδο μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζομένους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που έχουν βασίσει τη βιωσιμότητα και την εξέλιξη των επιχειρήσεών τους».

Η ανακοίνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι «σήμερα μέσω κυβερνητικών διαρροών μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ πως "παγώνει" η πρόσβαση στο ΕΣΠΑ σε κονδύλια ύψους 25 περίπου δισ. ευρώ. Όσο για το tweet του κ. Σταθάκη, δεν μας πείθει. Το ΠΑΣΟΚ καλεί την κυβέρνηση των non papers να σταματήσει τα παιχνίδια με τις διαρροές και τα tweets και να φέρει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το θέμα ώστε να ενημερωθούν όλα τα κόμματα και να συντονίσουμε τις δράσεις μας προς όφελος των πολιτών».

Τέλος καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει να χάνει χρόνο παίζοντας παιχνίδια με τη φωτιά που πλήττουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση