GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Από την εποχή που γνώρισε την Ηλιάδη ο Μπάμπης καταστραφήκαμε"

Ο έμπιστος συνεργάτης και φίλος του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, Γιώργος Κοττός, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα "Espresso"...

Ο έμπιστος συνεργάτης και φίλος του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, Γιώργος Κοττός, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα "Espresso", καλείται να πληρώσει παλιά χρέη και υποχρεώσεις από την εταιρία εκμετάλλευσης κέντρων διασκέδασης που είχε ιδρύσει στο όνομα του όσο ζούσε.

«Μεταξύ μας υπήρχε σεβασμός και εμπιστοσύνη, γι' αυτό και δεν φοβήθηκα στιγμή μήπως ο Μπάμπης μου την κάνει. Ηταν κύριος σε όλα του. Για πάρα πολλά χρόνια κάλυπτε όλες τις υποχρεώσεις του, ενώ δεν υπήρξε ποτέ κανείς που να του παραπονεθεί για χρήματα ή για κάτι που τυχόν άφησε απλήρωτο. Δυστυχώς όμως όλα άλλαξαν ξαφνικά από την εποχή που στη ζωή του μπήκε η Αγγελική Ηλιάδη» αποκαλύπτει ο Γιώργος Κόττος.

Όπως εξηγεί, έπρεπε να ρυθμίσει στο ΙΚΑ ένα χρέος του επιχειρηματία για το νυχτερινό κέντρο "Μούσες" της τάξης των 855.000 ευρώ.

«Τελικά, όπως αποδεικνύεται σε πρώτη φάση, γιατί η υπόθεση με τα χρέη του νυχτερινού κέντρου Μούσες φοβάμαι πως δεν θα έχει τελειωμό, ο Μπάμπης δεν πλήρωνε τίποτα! Τώρα μου έσκασε το ΙΚΑ, αύριο ποιος ξέρει ποια άλλη υπηρεσία θα με θυμηθεί και θα με κυνηγάει. Μπήκα, στη φυλακή από χρέη και σήμερα εκτελώ κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ρέντη για προηγούμενη εταιρία που είχε στο όνομά μου, ο Μπάμπης Λαζαρίδης. Τώρα πάλι-τα ίδια...», δήλωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, δεν διστάζει να μιλήσει με λόγια σκληρά για την Αγγελική Ηλιάδη και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει εκείνος καταστράφηκαν όταν την γνώρισε.

«Ήμασταν συνεργάτες από το 1997, όταν με είχε προσλάβει ως πωλητή σε ένα κατάστημα που είχε τότε με μοτοσικλέτες. Τον εμπιστευόμουν και είχαμε άψογες σχέσεις. Αυτή ήταν η' δεύτερη κατά σειρά εταιρία που άνοιξε στο όνομα μου. Δεν έχω καμία σχέση με τα χρέη αυτά εκείνος έκανε γενικό κουμάντο. Εκείνος ξόδευε δεξιά κι αριστερά προκειμένου να κάνει την καθεμία φίρμα. Είχα πει ότι από την εποχή που γνώρισε την Αγγελική Ηλιάδη καταστραφήκαμε και να πώς αποδεικνύεται αυτό σήμερα. Μόνο ρούχα και λούσα για εκείνη ήξερε να πληρώνει, τίποτα άλλο», αποκάλυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση