GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, να το κάνει εδώ τώρα

Αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη διάρκει...

Σαμαράς: Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, να το κάνει εδώ τώρα
Αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Στη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του ο κύριος Σαμαράς πέταξε το γάντι στους επικριτές του. 

«Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, να το κάνει εδώ, βάσει του καταστατικού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ ανακοίνωσε Εθνική Συνδιάσκεψη στην οποία θα συζητηθεί η ιδεολογία της ΝΔ και η στρατηγική της κατεύθυνση.

Η συνεδρίαση εξελίσσεται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές και κορυφαία στελέχη θα ζητήσουν τον λόγο, ενώ αναμένεται η Ντόρα Μπακογιάννη να θέσει θέμα ιδεολογικής κατεύθυνσης της ΝΔ και θέμα ηγεσίας.

Μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά τον λόγο πήρε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να μιλήσουν η κ. Μπακογιάννη και ο Μάκης Βορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση