GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα-σοκ, αλλά πρόκριση για τη Ρεάλ κόντρα στη Σάλκε

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Πόρτο είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League, αφήνοντ...

Ήττα-σοκ, αλλά πρόκριση για τη Ρεάλ κόντρα στη Σάλκε

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Πόρτο είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τις Σάλκε και Βασιλεία αντίστοιχα.

Η υπεροψία της Ρεάλ λίγο έλειψε να της κοστίσει κόντρα στη Σάλκε, με τους Μαδριλένους να καρδιοχτυπούν μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από τους μαχητικούς Γερμανούς,

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από παιδαριώδη αμυντικά λάθη, η Σάλκε προηγήθηκε στο 20' με τον Φουκς, παγώνοντας το Μπερναμπέου, πριν ο Ρονάλντο με κεφαλιά ισοφαρίσει σε 1-1 στο 25'. Οι Γερμανοί πήραν και πάλι το προβάδισμα στο41' με τον Χούντελααρ, όμως και πάλι ο Ρονάλντο, και πάλι με κεφαλιά, στο 45' έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 53' η Ρεάλ έκανε το 3-2 με τον Μπενζεμά, και κάπου εκεί η υπόθεση πρόκριση φάνηκε να τελειώνει, καθώς σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, η Σάλκε χρειαζόταν πλέον τρία γκολ. Κι όμως, οι Γερμανοί δεν το έβαλαν κάτω: Ο Σανέ με εξαιρετικό σουτ στο 57' ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 84' ο Χούντελααρ έκανε το 4-3, και πλέον η Σάλκε χρειαζόταν ένα γκολ για να πετύχει την απίστευτη ανατροπή, όμως το γκολ αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τον Κασίγιας να σώζει τη “Βασίλισσα” σε δύο περιπτώσεις, κι έτσι με συνολικά τέρματα 5-4 η Ρεάλ πήρε την πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Πόρτο είχε το προβάδισμα κόντρα στη Βασιλεία, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, και δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στους Ελβετούς, τους οποίους συνέτριψε με 4-0.

Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Μπραχίμι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 47' ο Ερέρα διπλασίασε τα τέρματα των “Δράκων”. Ο Κασεμίρο στο 56' και ο Αμπουμπακάρ στο 75' διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση