GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Παυλόπουλου στον... φίλο του τον Σόιμπλε

Την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας στο πλα...

Παρέμβαση Παυλόπουλου στον... φίλο του τον Σόιμπλε

Την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης συζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στις 7 το απόγευμα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, οι κ.κ. Παυλόπουλος και Σόιμπλε είναι παλιοί γνώριμοι και φίλοι, από την εποχή που ασκούσαν καθήκοντα υπουργών Εσωτερικών.

Η συνομιλία των δυο ανδρών διήρκεσε περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας έγινε κατόπιν κοινής συνεννόησης των δυο ανδρών.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ήταν γνωστή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, με τον οποίο εξάλλου είχε συναντηθεί το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση