GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Δεν θα μπαίνει κανείς στα γραφεία μας να μας κουνάει το δάχτυλο - ΒΙΝΤΕΟ

Tη διαβεβαίωση ότι η τρόικα και τα μνημόνια τελείωσαν έδωσε μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" ο αναπληρωτής υ...

Στρατούλης: Δεν θα μπαίνει κανείς στα γραφεία μας να μας κουνάει το δάχτυλο - ΒΙΝΤΕΟ

Tη διαβεβαίωση ότι η τρόικα και τα μνημόνια τελείωσαν έδωσε μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, λέγοντας ότι δεν θα μπαίνει κανείς στα γραφεία των υπουργών να κουνάει το δάχτυλο.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι είναι θέμα ωρών είναι η κατάθεση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Ο κ. Στρατούλης είπε ότι η συμφωνία δεν ήρθε προς ψήφιση στη βουλή, γιατί "δεν θέλαμε να αναλάβουμε δεσμεύσεις που είχαν υπογράψει οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις".

"Η συμφωνία που θα έρθει για ψήφιση στη βουλή θα είναι η νέα συμφωνία που είναι να υπογράψουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου" ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά. "Πρώτον δεν θα έχει μνημόνιο. Το δεύτερο είναι ότι θα έχει ένα συμβόλαιο για οικονομική, κοινωνικής παραγωγική ανάπτυξη της χώρας μας και το τρίτο χαρακτηριστικό θα είναι ότι θα περιλαμβάνει και ένα τρόπο απομείωσης του δημοσίου χρέους της χώρας".

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι ανεξάρτητα της συμφωνίας στο Eurogroup δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να κάνει πίσω στην υλοποίηση του προγράμματός μας.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά κλιμάκια, ο κ. Στρατούλης τόνισε:  "Εμείς σαν υπουργοί  ούτε συναντήσαμε, ούτε θα συναντήσουμε, ούτε τον Μαζούχ ούτε τον Τόμσεν, ούτε κανέναν. Ούτε θα μπαίνει κανείς μέσα στα γραφεία μας να μας κουνάει το δάχτυλο. Η τρόικα και τα μνημόνια τέλειωσαν"¨. 

"Υπαλληλίσκοι των υπαλλήλων της τρόικας, θα βλέπουν υπαλλήλους", πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι ακόμα και οι υπάλληλοι έχουν πάρει εντολή από την ηγεσία του υπουργείου στη διάρκεια των συναντήσεων να γίνεται μόνο πληροφοριακή ενημέρωση για οικονομικά στοιχεία, αλλά καμία πολιτική συζήτηση για δεσμεύσεις.  

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση