GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεβε ελιές από χωράφια για να βγάλει το λάδι της χρονιάς

Το λάδι της χρονιάς του ήθελε να βγάλει ένας 28χρονος που μέσα σ’ έναν μήνα δεν είχε αφήσει «ήσυχα» τα χωράφια στην Ιεράπετρα, της Κρήτης. Χ...

Έκλεβε ελιές από χωράφια για να βγάλει το λάδι της χρονιάς

Το λάδι της χρονιάς του ήθελε να βγάλει ένας 28χρονος που μέσα σ’ έναν μήνα δεν είχε αφήσει «ήσυχα» τα χωράφια στην Ιεράπετρα, της Κρήτης.

Χθες, ο 28χρονος που κατάγεται από την Αλβανία εντοπίστηκε από τις αρχές και συνελήφθη καθώς ήταν ο υπαίτιος της κλοπής ελαιόκαρπου και γεωργικών εργαλείων από χωράφι που διατηρούσε ένας 57χρονος στην Ιεράπετρα.

Έπειτα από την καταγγελία του 57χρονου, οι αστυνομικές αρχές του τόπου, συνέλαβαν τον 28χρονο και προέκυψε ότι εκείνος κρυβόταν πίσω από την κλοπή του ελαιόκαρπου και των εργαλείων συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος δράστης κρυβόταν πίσω από 6 ακόμα κλοπές σε χωράφια της Ιεράπετρας που διαπράχθηκαν από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 22 Φεβρουαρίου και συνολικά είχαν αφαιρεθεί ελαιόκαρποι και γεωργικά εργαλεία αξίας 2.500 ευρώ.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες πράξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση