GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος καλεσμένος της "πάγωσε το αίμα";

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, αναφέρθηκε στον καλεσμένο που θυμάται να τη δυσκόλεψε ...

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος καλεσμένος της Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, αναφέρθηκε στον καλεσμένο που θυμάται να τη δυσκόλεψε περισσότερο, όταν συναντήθηκαν στο πλατό.

Έχοντας απέναντί της την Κάτια Δανδουλάκη, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Ακόμα θυμάμαι, όταν για πρώτη φορά είχε έρθει καλεσμένη η Κάτια Δανδουλάκη στο στούντιο της Αγίου Θωμά και έτρεμα για το τι θα πω μαζί της. Τελικά, όμως, η Κάτια με έκανε να μου περάσει το τρέμουλο, με την υπομονή της βεβαίως γιατί δεν γνώριζα και πολλά πράγματα, και να μπορέσω να καταφέρω να προχωρήσω στη συνέντευξη»

Ενώ συμπλήρωσε:

«Αυτό έγινε σε αντίθεση με αυτό που περίμενα να μου είναι πιο εύκολο, αλλά πραγματικά μου πάγωσε το αίμα. Μιλάω για τον συμπρωταγωνιστή σου τότε, τον Χρήστο Πολίτη. Αυτό όσον αφορά καλεσμένους που δεν τους ξέρεις ήδη. Θυμάμαι ότι ήταν λιγομίλητος...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση