GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαλούμ! Ήταν ...φάρσα το βίντεο που έδειχνε ...πλαστό το βίντεο Βαρουφάκη με τη χειρονομία

Κομφούζιο δημιουργήθηκε μετά τον ισχυρισμό σατιρικής εκπομπής στο ZDF στη Γερμανία ότι "πείραξε" το βίντεο Βαρουφάκη με τη χειρ...

Κομφούζιο δημιουργήθηκε μετά τον ισχυρισμό σατιρικής εκπομπής στο ZDF στη Γερμανία ότι "πείραξε" το βίντεο Βαρουφάκη με τη χειρονομία. Ο διευθυντής του ZDF ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για φάρσα....

Όλα ξεκίνησαν όταν η σατιρική εκπομπή Neo Magazin που προβάλλεται στο ZDF, υποστήριξε μέσω τρέιλερ, ότι "πείραξε" το βίντεο και ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν είχε κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία.
Η σατιρική εκπομπή υποστήριξε ότι εκμεταλλεύτηκε μια εκφορά του λόγου του Έλληνα υπουργού, για να περάσει τη φάρσα της, που όπως ανέφερε την "έχαψε" μέχρι και ο ειδικός σε πλαστά βίντεο.
Ο ίδιος ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ απάντησε μετά τη δήλωση των φαρσέρ, αναφέροντας πως δεν έχει ακόμη λάβει συγνώμη που κάποιος χρησιμοποίησε ένα πειραγμένο βίντεο για να σιωπήσει την ελληνική φωνή...
Όμως όπως όλα δείχνουν το πλαστό βίντεο ήταν αυτό, το οποίο ανέφερε ως... πλαστό το βίντεο με τη χειρονομία σε ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο Ζάγκρεμπ.
Ο διευθυντής του ZDF δήλωσε ότι η προβολή βίντεο με αλλοίωση στο βίντεο Βαρουφάκη, ήταν μια φάρσα της εκπομπής, που στόχο είχε να δείξει πόσο ασήμαντο είναι να ασχολούνται σοβαρές εκπομπές με κάτι τέτοιο και να το φέρνουν στο προσκήνιο 2 χρόνια μετά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η BILD με δημοσίευμά της, επέμενε ότι το αρχικό βίντεο ήταν αληθινό και ότι οι κωμικοί έκαναν πλάκα για το ότι το "παραποίησαν".

Δείτε το βίντεο από το τρίτο λεπτό και μετά (πατήστε τη ρύθμιση για να ενεργοποιηθούν οι υπότιτλοι στα αγγλικά)

Στο 6.10 του βίντεο υπάρχει τόσο το πριν, όσο και το μετά όπου υποτίθεται ότι προστίθεται το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο.

Κριτική στους Γερμανούς
Οι ίδιοι οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής εμφανίζονταν να καυτηριάζουν έντονα τη στάση του παρουσιαστή Γκούντερ Γιάουχ λέγοντας. "Ο κ. Γιάουχ είναι πολύ μπροστά, μόλις τρεις βδομάδες είχαμε που ανεβάσαμε το βίντεο στο ίντερνετ και το είδαμε να παίζει στην εκπομπή του".
"Πιστεύω πως ο Γκούντερ Γιάουχ και η Βόρεια γερμανική εταιρία μετάδοσης πρέπει να φύγουν οικειοθελώς από το ευρώ" σημειώνει ο κύριος που αναπαριστά με τεράστια επιτυχία το μεσαίο δάχτυλο του Βαρουφάκη και σημειώνεται πως ο Γερμανός δημοσιογράφος κερδίζει σε ένα χρόνο, όσα αποκομίζει δηλαδή η Αθήνα από φόρους. "Οικονομικά είναι πολύ κοντά με την Ελλάδα. Θα έλεγα μάλιστα, πως κερδίζει περισσότερα από όλη τη χώρα".
Με χιουμοριστικό τρόπο ο Γερμανός μιλά και για τη νοοτροπία των ομοεθνών του λέγοντας: "Έτσι λειτουργούμε οι Γερμανοί. Καταστρέφουμε την Ευρώπη δύο φορές σε έναν αιώνα, αλλά τρελαινόμαστε όταν κάποιος μας δείχνει το δάχτυλο".

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.19 Μαρ 2015, 10:40:00 μ.μ.

    Αριστοτέχνες της απάτης του photoshop.
    Μετά απ αυτό τί να πιστέψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση