GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Με την καλύτερη ψυχολογία υποδέχεται η Ξάνθη

Αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό...

Ολυμπιακός: Με την καλύτερη ψυχολογία υποδέχεται η Ξάνθη

Αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη στο άδειο (λόγω της απόφασης του κ. Κοντονή) Καραϊσκάκη.

Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προκύπτει ότι βρίσκονται στην αρχή της... τελικής ευθείας και το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να φτάσουν στο τέλος της σεζόν το νταμπλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παρατάξει τους εννέα παίκτες από τους έντεκα που χρησιμοποίησε στο ΟΑΚΑ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κασάμι, Αφελάι και ο Φορτούνης.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα παίξουν οι Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς, ενώ ρόλο οργανωτικό θα αναλάβει ο Τσόρι.

Ο Αφελάι και ο Ντοσεβί θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Χάρα να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σαντάνα, Γιαννούλης, Φορτούνης και Μπενίτες. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ντουρμάζ και Μήτρογλου.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση