GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ποτάμι: Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η επιμονή του Λαπαβίτσα υπέρ της δραχμής

«Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λαπαβίτσα υπέρ της δραχμής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τις δηλ...

Το Ποτάμι: Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η επιμονή του Λαπαβίτσα υπέρ της δραχμής

«Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λαπαβίτσα υπέρ της δραχμής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα και προσθέτει:

«Αυτή τη φορά μάλιστα ο οικονομολόγος εμπλουτίζει την πρότασή του με σενάρια για δελτία στα καύσιμα, συσσίτια και κλειστές τράπεζες. Δε θέλουμε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μας αναλύουν το σενάριο της καταστροφής της χώρας, τους θέλουμε συμπαραστάτες για τον αγώνα σωτηρίας της χώρας. Αν δεν πιστεύουν ότι η χώρα μπορεί να σωθεί, τουλάχιστον να σιωπήσουν και να μην προκαλούν.

Ελπίζουμε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τολμήσει να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στον κ.Λαπαβίτσα πριν τα φαινόμενα των «δραχμολάγνων» πολλαπλασιαστούν στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

 

1 σχόλιο

  1. Πάμε καλά……?

    Tην κατάργηση των φυλάκων Ύψιστης ασφάλειας στο Δομοκό ανακοίνωσε και επισήμως ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, όπως ζήτησαν οι αντιεξουσιαστές παιδιά του Σύριζα που κατέλαβαν την Νομική, δηλαδή ο Σύριζα, προκειμένου να εκπληρώσει τι ? στους τρομοκράτες και σε όλους εκείνους που το έγκλημα τους επέβαλε τον εγκλεισμό τους σε αυτές, και μετά αν αναρωτηθεί κάποιος και πει τι σχέση έχει ο Σύριζα με δαύτους θα τον πούνε τρελό.
    Ποιος άλλος θα τους έκανε τέτοια χάρη? Μόνο ο Σύριζα!!!!
    Και έρχεται και η υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου δηλαδή ο Σύριζα, και δηλώνει ότι θα δώσει στέγη σε όλους τους λαθρομετανάστες και οι οποίοι είναι όπως ξέρουμε κατά 90/100 μουσουλμάνοι, δηλαδή θα υποχρεώσει την Ελλάδα σε μια βαθιά υπόκλιση με την Τουρκία από πίσω διά τα περαιτέρω.
    Ποιος άλλος θα τους έκανε τέτοια χάρη? Μόνο ο Σύριζα!!!!
    Ποιος άλλος θα τους έκανε τέτοια ατιμία στην Ελλάδα?
    Μόνο ο Σύριζα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση