GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίθανος Αβραμόπουλος! Προσπαθεί να φιμώσει δικαστικά δημοσιογράφο που τον έβγαλε στη σέντρα...

Προκαταρκτική εξέταση για συκοφαντική δυσφήμιση διενεργεί η Εισαγγελία Αθηνών για άρθρο της Λώρης Κέζα δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της ε...

Προκαταρκτική εξέταση για συκοφαντική δυσφήμιση διενεργεί η Εισαγγελία Αθηνών για άρθρο της Λώρης Κέζα δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Το Βήμα. Στην παραγγελία που επιδόθηκε στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη ως «Πιθανοί Χρόνοι Τελέσεως Αδικημάτων» αναφέρεται η 30/1/15 κατά την οποία αναρτήθηκε κείμενο της Λώρης Κέζα με τίτλο «Αβραμόπουλος».
Στο άρθρο δημοσιεύονται στοιχεία του ΟΟΣΑ για τις φαρμακευτικές δαπάνες επί υπουργίας Αβραμόπουλου και πληροφορίες για υποθέσεις εξοπλιστικών που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη.
Αυτό που πιθανώς ενόχλησε είναι η περιγραφή παζαρέματος για την υποψηφιότητα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, που ξεκίνησε όπως αφήνει να εννοηθεί η δημοσιογράφος το Νοέμβριο του 2009, πριν τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Καθώς δεν αναφέρονται στην παράγραφο τα ονόματα του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου ούτε γίνεται λόγος για Νέα Δημοκρατία, θα μπορούσε να είναι οποιοιδήποτε πολιτικοί, κάποια ιστορική στιγμή, σε άλλο κόμμα.
Διαβάστε εδώ το επίμαχο άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση