GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με νεκρούς σε εστιατόριο της Σουηδίας

Αιματηρή επίθεση με τουλάχιστον δυο νεκρούς και πολλούς τραυματίες σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας. Φόβοι εκφράζ...

Επίθεση με νεκρούς σε εστιατόριο της Σουηδίας

Αιματηρή επίθεση με τουλάχιστον δυο νεκρούς και πολλούς τραυματίες σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας. Φόβοι εκφράζονται ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, μεταδίδει το Reuters, καθώς η αστυνομία κάνει λόγο για "πολλούς νεκρούς". Σύμφωνα με το BBC, οι δράστες χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ.

Η αστυνομία πάντως ξεκαθάρισε ότι η επίθεση δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια αλλά συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.

"Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο με την τρομοκρατία", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ούλα Μπρεμ.

Η Μπρεμ είπε ότι η περιοχή του Χίσινγκεν, ενός νησιού στα ανοικτά του Γκέτενμποργκ, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, έχει γίνει συχνά θέατρο συγκρούσεων ανάμεσα σε συμμορίες κι αυτή είναι μία πιθανή εξήγηση της επίθεσης.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας SVT ότι δύο άνδρες εισέβαλαν στο εστιατόριο και άνοιξαν πυρ.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που οι πελάτες του καταστήματος παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Πιστεύεται ότι οι δράστες διέφυγαν μετά την επίθεση.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση