GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα πει ο Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου στη Βουλή, ενώ σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,...

Τι θα πει ο Τσίπρας στην Ολομέλεια της Βουλής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου στη Βουλή, ενώ σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην αυριανή συζήτηση στην Ολομέλεια αναμένεται να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν στο αν συμφωνούν ή όχι με νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τη ρύθμιση των οφειλών σε 100 δόσεις.

Επίσης θα κληθούν να απαντήσουν στο αν ο Πρωθυπουργός καλώς έθεσε στη Γερμανίδα καγκελάριο ζητήματα όπως της Siemens ή του κατοχικού δανείου.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τα ίδια κυβερνητικά στελέχη, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί αύριο σε ένα συνολικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση