GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ ξύλο στο ΝΒΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονταν τους Σανς και φαίνεται πως οι δεύτεροι δεν έχουν... συγχωρέσει στον Γκόραν Ντράγκιτς την αποχώρηση από την ομάδα...

Πολύ ξύλο στο ΝΒΑ – ΒΙΝΤΕΟ
Οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονταν τους Σανς και φαίνεται πως οι δεύτεροι δεν έχουν... συγχωρέσει στον Γκόραν Ντράγκιτς την αποχώρηση από την ομάδα. Έτσι αποφάσισαν να τον... ξυλοφορτώσουν.
Ο Ντράγκιτς έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό με τον Μορις να τρέχει από πίσω του προκειμένου να κόψει την προσπάθεια του. Ωστόσο το μαρκάρισμα του ήταν λίγο... επιθετικό.
Ο Σλοβένος προσπάθησε να κάνει λέι απ και ο Μόρις τον έκοψε με μάλλον αντιαθλητικό τρόπο. Το αποτέλεσμα; Ο Ντράγκιτς να σωριαστεί στο παρκέ και να ακολουθήσει σύρραξη.
Και δεν ήταν η μόνη φάση έντασης. Πέντε αντιαθλητικά φάουλ αναγκάστηκαν να σφυρίξουν οι διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για την ιστορία οι Χιτ επικράτησαν με 115-98 με τον Σλοβένο να πετυχαίνει 21 πόντους σε μόλις 15 λεπτά που αγωνίστηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση