GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μάνος Ελευθερίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: ''Ένας όμορφος άνθρωπος είναι πάντα δαχτυλοδειχτούμενος''...

«Είτε αυτοκτόνησε το παιδί, είτε τον δολοφόνησαν και τα δύο είναι φοβερά. Ουσιαστικά, τον δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του που τον κορόιδευ...

«Είτε αυτοκτόνησε το παιδί, είτε τον δολοφόνησαν και τα δύο είναι φοβερά. Ουσιαστικά, τον δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του που τον κορόιδευαν. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν αντέχει να είναι ο άλλος, ο διπλανός του, κάτι άλλο. Αυτό δεν μπορεί να μην το είχαν πάρει είδηση οι καθηγητές της σχολής» δήλωσε ο  ποιητής και συγγραφέας Μάνος Ελευθερίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη του οποίου ο θάνατος έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.
Και προσέθεσε:  «Το δημοτικό σχολείο είναι το βασικό και η οικογένεια. Η ευαισθησία και η ομορφιά αποτελούν στόχο. Ένας όμορφος άνθρωπος είναι πάντοτε δαχτυλοδειχτούμενος από εκείνους που θαυμάζουν και από εκείνους που μπορούν και μισούν».

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    Αν δεν κάνουμε το αδύνατο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο... Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά περισσότερο από το πώς αντιδρούμε σ’ αυτά που μας συμβαίνουν...\

    ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους Συμπατριώτες Κρητικούς ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ που έχουν χέστη από τον φόβο τους ΚΑΙ ανέχονται την ΜΑΦΊΑ μια ΜΑΦΊΑ που είναι ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ προστατευόμενη ΑΠΌ διεφθαρμένους πολιτικούς και ολιγάρχες ....ΟΙ ΜΑΦΙΌΖΟΙ στα χωριά η στον τόπο εργασίας οι λεγόμενοι ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΕΣ θα πρέπει να πάνε εκεί που ανήκουν Η Σε ΘΆΝΑΤΟ.. Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα ΜΜΕ

    “Σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Ακρίτα για εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οφείλει η πολιτεία το ταχύτερο δυνατόν να ξεκαθαρίσει το θέμα.

    Σε ότι με αφορά πράγματι είχα μια επικοινωνία με το Δ/ντή της Σχολής, όμως ούτε ο χρόνος ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ακρίτα στο δημοσίευμα της δεν εννοεί αυτή την επικοινωνία”.

    Σε συνέντευξή του στο FlashNews, ο κύριος Μαρκογιαννάκης διευκρινίζει ότι επικοινώνησε με τη Σχολή πριν από περίπου 2 χρόνια, για να βοηθήσει μια μητέρα. Εκείνη του είχε ζητήσει βοηθεια, για τον γιο της, που θα απομακρυνόταν από το δωμάτιο της σχολής που διέμενε “διότι ζωγράφισε στον τοίχο την Κρήτη και έγραψε πάνω το χωριό του”. (ΟΝΌΜΑΤΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ)

    Σε ερώτηση πάντως, για το αν το συγκεκριμένο παιδί ανήκει στη συμμορία που έκανε κόλαση τη ζωή του εξαφανισμένου Βαγγέλη, ο κύριος Μαρκογιαννάκης απαντά:

    “Δε γνωρίζω αν αυτό το παιδί ανήκει στην ομάδα αυτή που εκφόβιζε τον Γιακουμάκη. Η περίπτωση εξάλλου, τότε δεν αφορούσε σε εκφοβισμό. Εγώ πήγα να βοηθήσω μια οικογένεια που δεν είχε χρήματα...(ΟΝΌΜΑΤΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ)


    Προσπάθησα να βοηθήσω ένα συγκεκριμένο άτομο που θα αναγκαζόταν να βρει άλλο δωμάτιο να διαμένει. Δεν παρενέβην για παρέα φοιτητών. Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει υπόψιν της η κα Ακρίτα”…(ΟΝΌΜΑΤΑ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ Μαρκογιαννάκη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση