GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν σε άτομο που λήστευε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ληστής, που το τελευταίο διάστημα κατηγορείται ότι δρούσε σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πα...

Συνέλαβαν σε άτομο που λήστευε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ληστής, που το τελευταίο διάστημα κατηγορείται ότι δρούσε σε χώρους εντός και πέριξ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για 25χρονο, υπήκοο Συρίας, ο οποίος, από τον περασμένο Ιανουάριο, φέρεται να λήστεψε εννέα ανυποψίαστες γυναίκες, από τις οποίες απέσπασε χρήματα, κινητά, κάρτες ανάληψης και προσωπικά έγγραφα. 

Επιπλέον, βαρύνεται με μία απόπειρα ληστείας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, απειλούσε τα ανυποψίαστα θύματά του (όλες γυναίκες) με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατά περίπτωση χρησιμοποιούσε βία εναντίον τους.

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη την περασμένη Κυριακή με την αυτόφωρη διαδικασία, όταν μπήκε σε κεντρικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ' όπου αφαίρεσε την τσάντα θαμώνα.

Ακόμη, προέκυψε, ότι πριν από δύο μήνες έκλεψε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από έναν ξενώνα κι ένα ταχυφαγείο στο Λουτράκι Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση