GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση

Κάποιοι νέοι στην Ελλάδα δεν θέλουν να περιμένουν να παρουσιαστεί μια δουλειά ή ακόμη και να φύγουν για το εξωτερικό. Στην κρίση βλέπουν...


Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση
Κάποιοι νέοι στην Ελλάδα δεν θέλουν να περιμένουν να παρουσιαστεί μια δουλειά ή ακόμη και να φύγουν για το εξωτερικό. Στην κρίση βλέπουν την ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσουν μια περιπέτεια: να στήσουν τη δική τους επιχείρηση.
Η δημιουργία μιας επιχείρησης ήταν πάντα η διέξοδος στην ανάγκη δημιουργικών και φιλόδοξων ανθρώπων για καλύτερη ζωή και ευημερία. Το «Επιχειρείν» σημαίνει ζυγίζω τις ευκαιρίες και κάνω τα κατάλληλα βήματα για να βελτιώσω περισσότερο τη ζωή μου, εξασφαλίζοντας ικανοποιητικό εισόδημα αλλά και την ικανοποίηση από το αντικείμενο της εργασίας μου.
Ποιον τομέα όμως να επιλέξω για το νέο μου ξεκίνημα;
Η Τεχνολογία και συγκεκριμένα το Internet είναι ο κλάδος που αντέχει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στην κρίση, παρουσιάζοντας μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Στην καθημερινότητά μας βλέπουμε πως η χρήση smartphone & tablet γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile applications για να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και να κάνουν τις αγορές του. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών [πάνω από το 60 %] προτιμά πλοήγηση μέσα mobile applications!
Η CLICKGATE, η νέα επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου FOCUS-ON, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτομικές επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και διεθνή αγορά, καταγράφοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η πρόταση αυτή δίνει την δυνατότητα σε απόφοιτους, ανέργους, άτομα που θέλουν να κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, να μπουν στην πιο ανερχόμενη αγορά, αυτή των Mobile Applications.
Διαβάστε περισσότερα στο clickgate.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση