GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθανασιάδης: "Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια"

Ο Κλάους Αθανασιάδης υπογράμμισε ότι οι σχέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλές και δεν οφείλεται σε αυτό η αγωνιστική πτώση τη...

Αθανασιάδης:

Ο Κλάους Αθανασιάδης υπογράμμισε ότι οι σχέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλές και δεν οφείλεται σε αυτό η αγωνιστική πτώση της ομάδας στα παιχνίδια της που έδωσε στον Ιανουάριο.

Ο επιθετικός του "Δικεφάλου του Βορρά" βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το ζήτημα αυτό σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομάδας με αφορμή την ανάδειξη του γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Πλατανιά ως το καλύτερο για τον περασμένο μήνα.

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου του Βορρά" επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα βραβεία αυτά, και σχολίασε για τις σχέσεις των παικτών...

"Δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας. Σε μία ομάδα με 30 ποδοσφαιριστές, το αν υπάρχουν 2-3 που έχουν δυσαρέσκεια με τον προπονητή είναι εντελώς φυσιολογικό", τόνισε.

Πλέον –όπως υποστήριξε- ο στόχος που έχει απομείνει για φέτος στον ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ και για να συμβεί αυτό πρέπει πετύχουν νίκες μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

"Είναι ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει. Σε κάθε ματς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε όπως στο παιχνίδι με τη Βέροια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς . Δεν θέλουμε να έχουμε άλλες απώλειες", τόνισε.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση