GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια

Ο Δήμος Ηλιούπολης με τον Γυμναστικό σύλλογο Ηλιούπολης και ο ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν στις 29 Μαρτίου λαϊκό αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων, ...


Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια
Ο Δήμος Ηλιούπολης με τον Γυμναστικό σύλλογο Ηλιούπολης και ο ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν στις 29 Μαρτίου λαϊκό αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων, προς τιμήν του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες δρομείς ενώ θα δώσουν μεταξύ άλλων το «παρών» και μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου, ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, για να τιμήσουν την μνήμη του αθλητή και δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια που ως αθλητικογράφος κάλυπτε το ρεπορτάζ του στίβου για 20 χρόνια περίπου.

Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου θα διεξαχθεί και αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές-τριες.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην πλατεία Φλέμινγκ στην λεωφόρο Ειρήνης και θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και μπλούζες σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ θα υπάρχει και σταθμός με νερά, φρούτα και ισοτονικά για όλους στον τερματισμό.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία Φλέμινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση