GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ

Με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ συνομίλησε χθες τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα ...

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Λαγκάρντ

Με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ συνομίλησε χθες τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Mega, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης διήρκησε αρκετή ώρα.

"Υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται με τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας" σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης, σημειώνοντας ερωτηθείς για το κατά πόσο τέθηκε επί τάπητος το πακέτο μεταρρυθμίσεων ότι "όλα αυτά συζητήθηκαν, αφού η λίστα των μεταρρυθμίσεων είναι αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης".

"Δεν είναι κλίμα αντιπαράθεσης και πολέμου, είναι κλίμα εξομάλυνσης και συνεννόησης που ήταν αποτέλεσμα μιας σκληρής διαπραγμάτευσης που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί σε άλλα επίπεδα, πολιτικής διαπραγμάτευσης" σημείωσε αναφερόμενος στους θεσμούς και τους συσχετισμούς που έχουν δημιουργηθεί με την ελληνική κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση