GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟ: Ξεπέρασε την ίωση ο Πράνιτς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι άρχισε με τον Γιάννη Αναστασίου να μην βλέπει τρεις ποδοσ...

ΠΑΟ: Ξεπέρασε την ίωση ο Πράνιτς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι άρχισε με τον Γιάννη Αναστασίου να μην βλέπει τρεις ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Πράνιτς έκανε ατομικό μετά την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει τις τελευταίες ημέρες, και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γυμναστεί μες τους συμπαίκτες του και να δώσει το "παρών".

Από ίωση ταλαιπωρείται Μπερίσα ο οποίος απουσίαζε από το Κορωπί. Αντίστοιχα, απών αλλά με άδεια ήταν και ο Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης όμως δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου καθώς στο παιχνίδι του Περιστερίου πρόκειται να εκτίσει την τιμωρία του.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί, στο πρώτο τους... ραντεβού μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη. Χαλαροί οι ρυθμοί για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετείχαν στο χθεσινό ματς.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση