GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Εγνατία από οπαδούς του Ηρακλή!

Περισσότεροι από 50 οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται αυτήν την ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν κ...

Περισσότεροι από 50 οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται αυτήν την ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν κατάληψη.
Οι οπαδοί του Γηραιού προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση με αφορμή την απόφαση της Αστυνομία της Αθήνας να απαγορεύσει τη μετακίνησή τους στην Αθήνα παραμονή του αγώνα ρεβάνς για την φάση των 8 του κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο. Οι οπαδοί ζητούν παρέμβαση του υπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή ώστε να αρθεί η απαγόρευση και να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των δυο ομάδων (Ηρακλή και Πανιωνίου είχε συμφωνηθεί να υπάρξει παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ωστόσο η απόφαση της Αστυνομίας ακυρώνει τα σχέδιά τους. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη προμηθευτεί τόσο τα εισιτήρια του αγώνα όσο και τα εισιτήρια της μετάβασής τους στην πρωτεύουσα.
http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση