GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηγήτρια βρέθηκε κρεμασμένη από ταβάνι σχολικής αίθουσας

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν οι μαθητές ενός γυμνασίου στη Νότια Καλιφόρνια μπαίνοντας στην τάξη του σχολείου: μια καθηγήτρια τους ...

Καθηγήτρια βρέθηκε κρεμασμένη από ταβάνι σχολικής αίθουσας

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν οι μαθητές ενός γυμνασίου στη Νότια Καλιφόρνια μπαίνοντας στην τάξη του σχολείου: μια καθηγήτρια τους ήταν κρεμασμένη από το ταβάνι της σχολικής αίθουσας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η καθηγήτρια φωτογραφίας, Τζίλιαν Τζέικομπσον, 31 ετών, φαίνεται πως κρεμάστηκε για να δώσει τέλος στη ζωή της, στο γυμνάσιο Ελ Ντοράντο στην περιοχή Πλασέντια, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

"Η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία", δήλωσε. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Τζέικομπσον, η οποία ήταν παντρεμένη, δεν άφησε πίσω της σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Ωστόσο πρόσφατα είχε αυτοκτονήσει και ο πατέρας της, κάτι που φαίνεται να εξώθησε και την ίδια. 

Η 31χρονη καθηγήτρια ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες και παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση