GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ετοιμάζει; Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος...

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίες έθεσε στην διάθεση του Αντώνη Σαμαρά ο Έλληνας Επίτροπος, Δ. Αβραμόπουλος, κα...

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίες έθεσε στην διάθεση του Αντώνη Σαμαρά ο Έλληνας Επίτροπος, Δ. Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
Όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος, η συνεχής ενασχόλησή του με τα ευρωπαϊκά ζητήματα δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα της τιμητικής θέσης του αντιπροέδρου του κόμματος και γι” αυτό υποβάλει την παραίτησή του, ώστε η θέση να καλυφθεί από κάποιο πρόσωπο που θα μπορεί να ασχολείται καθημερινά με τα ζητήματα του κόμματος.
Ο κ. Αβραμόπουλος πρότεινε επίσης η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου να καλυφθεί από ένα πρόσωπο της νέας γενιάς, ώστε να γεφυρωθούν οι γενιές και στη Νέα Δημοκρατία.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση