GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Εάν δεν αλλάξουμε θα πεθάνουμε

"Όποιος δεν αλλάξει πεθαίνει" χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επιμένει στη θέση της για τη διεξα...

Μπακογιάννη: Εάν δεν αλλάξουμε θα πεθάνουμε

"Όποιος δεν αλλάξει πεθαίνει" χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επιμένει στη θέση της για τη διεξαγωγή συνεδρίου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής», η κυρία Μπακογιάννη αφήνει αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος και επισημαίνει: «Όποιος δεν αλλάζει, πεθαίνει». Θυμίζουμε άλλωστε ότι στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και κατά τη διεξαγωγή της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης της Κ.Ο. του κόμματος, εξέφρασε για πρώτη φορά τη θέση της για διεξαγωγή συνεδρίου και αλλαγή ηγεσίας στη Ν.Δ.

«Επιμένω στη διεξαγωγή συνεδρίου, διότι στα δημοκρατικά κόμματα το συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων. Το να λέγεται ότι η ύψιστη εσωκομματική διαδικασία θα αποτελέσει απαρχή εσωστρέφειας ως δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ύβρι. Ο εσωκομματικός διάλογος είναι δώρο και οξυγόνο για τη ΝΔ», υπογραμμίζει η βουλευτής.

Ερωτηθείσα εάν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ, λέει πως δεν έχει καμία απολύτως φιλοδοξία, αλλά τονίζει: «Νιώθω, πάντως, την ευθύνη που μου αναλογεί για την ανόρθωση της ΝΔ. Σας υπενθυμίζω ότι στη συνεδρίαση της ΚΟ είχα πει μια απλή αλήθεια: όλοι οι πρωθυπουργοί της παράταξης παραιτούνταν ύστερα από μία ήττα. Αυτό αποτελεί μια ιστορική αλήθεια που κανείς δεν μπορεί να αγνοεί».

«Οι λογικές τύπου ‘ενός ανδρός αρχή’ είναι ξεπερασμένες», αναφέρει – μεταξύ άλλων – η Ντ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση