GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλοι οι γενικοί γραμματείας - Γνωστά πρόσωπα όπως η Πάτυ Σαρτζετάκη

Ολοκληρώθηκε ο διορισμός των γενικών γραμματέων της κυβέρνησης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε των κατάλογο των προσόπων, οι οποίοι τοποθετή...

Όλοι οι γενικοί γραμματείας  - Γνωστά πρόσωπα όπως η Πάτυ Σαρτζετάκη

Ολοκληρώθηκε ο διορισμός των γενικών γραμματέων της κυβέρνησης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε των κατάλογο των προσόπων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στις διάφορες γενικές γραμματείες, καθώς και τις ιδιότητες του καθενός.

Ξεχωρίζουν πρόσωπα όπως ο πρώην βουλευτής, Δημήτρη Τσουκαλάς, ο οποίος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, πρώην προέδρος και ιδρυτής της εταιρείας δημοσκοπήσεων, VPRC, καθώς και η Πετρούλα Σαρτζετάκη, η οποία έγινε διάσημη κατά τη διάρκεια της θητείας του πατέρα της στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.

Στα μέσα του ’80, η Πετρούλα είχε κάνει τα πρώτα της πρωτοσέλιδα, αφού οι παπαράτσι την ακολουθούσαν διαρκώς για να εξασφαλίσουν μία φωτογραφία της. 

Αναλυτικά οι νέοι γενικοί γραμματείς:

-Δημήτρης Τσουκαλάς, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας διοικητικής μεταρρύθμισης. Επίσης, ο Κωστής Παπαϊωάννου ορίστηκε Γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ορίστηκε ο Κωστής Παπαϊωάννου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

-Γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ιωάννης Γιαννέλης.
Γενικός γραμματέας Οικονομίας ανέλαβε ο Μάνος Μανουσάκης, πρώην διευθυντής του υπουργού Γιώργου Σταθάκη.

Επίσης:

-Γενικός γραμματέας Υποδομών αναλαμβάνει ο Γιώργος Δέδες,υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

-Γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ τοποθετήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης, συντονιστής του τομέα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

-Γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή τοποθετήθηκε ο Αντώνης Παπαδεράκης, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Χανίων.

-Γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, πρώην πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ.

-Γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου ανέλαβε ο επικοινωνιολόγος Χριστόφορος Βερναρδάκης, συνεργάτης του κ. Τσίπρα όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

-Το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας Γιάννης Τόλιος ως γενικός γραμματέας Βιομηχανίας. Στο ίδιο υπουργείο τοποθετείται - η θέση ακόμη αναζητείται - και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Αλεξόπουλος.

-Ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης ως γενικός γραμματέας Εσωτερικών.

-Ο πρώην τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπασκόζος ως γενικός γραμματέας του υπουργείου. Εχει ήδη διοριστεί με προσωπική απόφαση του υπουργού ως γενικός γραμματέας ο Σπύρος Κοκκινάκης. Αντίστοιχη θέση - ή κάποια άλλη στο υπουργείο, μάλλον του διοικητή του ΕΟΠΥΥ - διεκδικεί και ο πρώην βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης. Διοικητής στο ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και πολιτευτής των ΑΝΕΛ Αθ. Γιαννόπουλος και επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών του υπουργείου η θυγατέρα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Πετρούλα Σαρτζετάκη.

-Ο Ανδρέας Νεφελούδης, στέλεχος της Αριστερής Προοπτικής, τοποθετείται γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας.

-Τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει κατά πληροφορίες ο Τάσος Μαυρόπουλος, πρώην στέλεχος και συνδικαλιστής του Λιμενικού.

-Γενικός γραμματέας της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιάκος, που συμμετείχε στη συγγραφή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση