GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νιγηρία: Παρατείνεται η ψηφοφορία λόγω τεχνικών προβλημάτων

Η εκλογική επιτροπή της Νιγηρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παραταθεί η ψηφοφορία για μία ημέρα στα εκλογικά τμήματα που αντιμετώπισαν τε...

Νιγηρία: Παρατείνεται η ψηφοφορία λόγω τεχνικών προβλημάτων

Η εκλογική επιτροπή της Νιγηρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παραταθεί η ψηφοφορία για μία ημέρα στα εκλογικά τμήματα που αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα με τις συσκευές ανάγνωσης βιομετρικών δεδομένων και καρτών.

"Στα εκλογικά τμήματα όπου η εγγραφή ανεστάλη για την επομένη, όπως προβλέπουν οι ισχύοντες κανόνες, θα γίνουν διευθετήσεις ώστε οι εκλογείς να ψηφίσουν αύριο", δήλωσε ο επίτροπος Κρις Γιμόγκα μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αμπούτζα.

Περίπου 69 εκατομμύρια πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου —επί συνόλου 173 εκατ. κατοίκων— κλήθηκαν στις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο και τη νέα Βουλή της πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικής, η οποία κατέχει επίσης την πρώτη θέση στην παραγωγή πετρελαίου στη Μαύρη Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση